Фудбал Фудбал/Вести

„Вучице“ дочекују Вршчанке у првој припремној утакмици

Први део припрема за црвено-беле „Вучице“ је окончан. Рад искључиво на стицању снаге је иза наших девојака, па ће у наредном периоду екипа тренера Славише Чуле започети са одигравањем припремних сусрета у којима ће фокус бити на техничко-тактичком уигравању.

Већ у недељу 2. фебруара црвено-беле ће одиграти први пријатељски сусрет. За почетак серије мечева одабран је нешто лакши ривал па ће „Вучице“ имати прилику да се добро истрче и покажу докле се стигло са досадашњим радом. На терену са вештачком травом стадиона „Рајко Митић“ стиже екипа ОФК Баната из Вршца. Вршчанке су чланице Друге женске лиге Србије група „Север“ (трећи ранг такмилења) и након првог дела шампионата заузимају пету, последњу позицију са само једним тријумфом.

Треба напоменути да је екипа ОФК Баната и током претходних летњих припрема била гост нашег клуба, али с`обзиром на квалитет ове екипе у Београд су допутовали у комбинованом саставу пошто је девојкама било придодато и неколико момака чланова млађих категорија вршачког клуба. И поред те чињенице наше „Вучице“ су тај сусрет без већих проблема решиле у своју корист резултатом 3:1, а у исту стрелаца уписале су се Јована Стојановић, Мирела Тенков и Александра Савановић.

Биће ово лепа прилика да Звездашка јавност види како ће наш стручни штаб надоместити одласке Санде Малешевић, Ређине Могололе, Теодоре Буркерт и Јелене Раичевић, а истовремено и да се упозна са играчицама које су недавно пристигле из земунске Слоге Маргитом Васовић и Николетом Николић.

– Пријатељска утакмица:
ЖФК Црвена звезда – ОФК Банат Вршац
Стадион: Терен са вештачком травом стадиона „Рајко Митић“
Датум: Недеља, 2. фебруар
Почетак: 15:30 часова

Већ сада је познато да ће наше фудбалерке у наредном периоду одиграти пријатељске сусрете против лидера мађарског шампионата екипе Ференцвароша ТЦ из Будимпеште, као и већ традиционални сусрет са најтрофејнијом екипом и актуелним лидером хрватског шампионата ЖНК Осијек. О терминима ових сусрета накнадно ћемо вас обавестити.

Извор: мојацрвеназвезда.нет

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама