Fudbal Fudbal/Vesti

Pozitivna energija na trećem treningu u Beleku

Izvor: SD Crvena zvezda

Drugi današnji trening Crvene zvezde, drugog dana boravka u Beleku, protekao je u pripremi za sutrašnju prvu utakmicu protiv Arke.

Potrebno zagrevanje ponovo su fudabelri Crvene zvezde odradili u fitnes centru hotela „Regnum“, da bi ih kondicioni trener Federiko Panonćini sa saradnicima dodatno na terenu pripremio za ono glavno što ih je očekivalo kod trenera Dejana Stankovića – tahničko-taktička priprema za sutrašnji meč protiv poljske Arke iz Gdinje, koja je na programu od 17,30 po lokalnom, odnosno 15,30 po srpskom vremenu uz direktan TV prenos na Zvezda TV, Arenasportu i zvaničnom „Jutjub“ kanalu FK Crvena zvezda.

Stanković i Nebojša Milošević na jednoj polovini, a Miloš Milojević i Nenad Milijaš na drugoj dirigovali su taktičkim delom treninga na kome su rađeni detalji priprema za sutrašnju utakmicu. Fudbalerima je posle napornog prvog treninga, koji je više bio kondicioni, prijala igra. Bili su raspoloženi i u traženom ritmu su odrađivali sve što se pred njih postavljalo kao zadatak.

U poslednjem delu treninga radilo se na detaljima ali po celom i na skraćenom terenu u jačem tempu. Trener Stanković je dodavao ritam komentarima i savetima što je kompletnom treningu dalo dodatnu pozitivnu energiju. Bilo je lepih, lucidnih poteza, golova.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama