Фудбал Фудбал/Вести

Позитивна енергија на трећем тренингу у Белеку

Извор: СД Црвена звезда

Други данашњи тренинг Црвене звезде, другог дана боравка у Белеку, протекао је у припреми за сутрашњу прву утакмицу против Арке.

Потребно загревање поново су фудабелри Црвене звезде одрадили у фитнес центру хотела „Регнум“, да би их кондициони тренер Федерико Панонћини са сарадницима додатно на терену припремио за оно главно што их је очекивало код тренера Дејана Станковића – тахничко-тактичка припрема за сутрашњи меч против пољске Арке из Гдиње, која је на програму од 17,30 по локалном, односно 15,30 по српском времену уз директан ТВ пренос на Звезда ТВ, Аренаспорту и званичном „Јутјуб“ каналу ФК Црвена звезда.

Станковић и Небојша Милошевић на једној половини, а Милош Милојевић и Ненад Милијаш на другој дириговали су тактичким делом тренинга на коме су рађени детаљи припрема за сутрашњу утакмицу. Фудбалерима је после напорног првог тренинга, који је више био кондициони, пријала игра. Били су расположени и у траженом ритму су одрађивали све што се пред њих постављало као задатак.

У последњем делу тренинга радило се на детаљима али по целом и на скраћеном терену у јачем темпу. Тренер Станковић је додавао ритам коментарима и саветима што је комплетном тренингу дало додатну позитивну енергију. Било је лепих, луцидних потеза, голова.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Who's Online

There are no users currently online
Скочи на траку са алаткама