Hokej Hokej/Izveštaji

Novi trileri juniora i polovičan uspeh

Juniori Crvene zvzede ugostili su ovog vikenda ekipu Olimpije i opet su odigrali dve neizvesne utakmice i ostvarili polovičan uspeh. Izgleda da izabranici Nikole Bere ne znaju da odigraju drugačije, pa su tako i ovaj put oba meča bili pravi trileri.

U prvom meču crveno-beli su krenuli dobro i poveli sa 1:0 golom Igora Mitrovića, ali je Olimpija posle toga postigla četri pogotka za 1:4, a strelci su bili Gregor Žeželj, Luka Ogrinc i Blaž Stipanič (2).Pred kraj drugog perioda Igor Mitrović svojim drugim golom smanjuje na 2:4 i daje nadu crveno-belima. Na početku poslednjeg perioda Aleksa Gvozdenović smanjuje na 3:4, ali to je bilo sve što su naši juniori uspeli da urade u ovom meču, pa su gosti uspeli da slave.

U drugom meču Olimpija je povela sa 0:2 golovima Karla Marinkovića i Žige Mehlea. Zvezda preko Marka Mlađenovića smanjuje na 1:2, ali gosti opet postižu dva pogotka i vodase 1:4. Strelci su ovaj put bili Aleksej Turšič i Žiga Mehle. Tim rezultatom se ušlo u drugi period igre. A onda je nastupio potpuni preokret crveno-belih. Prvo je na 2:4 smanjio Antonije Mašić, da bi Marko Dragović pogodio za 3:4 za kraj drugog dela. Na pet i po minuta pred kraj meča Mateja Popović donosi izjednačenje 4:4, a pošto u produžecima nije bilo golova, pristupilo se izvođenju penala. Pobedonosni pogodak (5:4) za Crvenu zvezdu postigao je Mateja Popović.

2 Komentara

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama