Хокеј Хокеј/Извештаји

Нови трилери јуниора и половичан успех

Јуниори Црвене звзеде угостили су овог викенда екипу Олимпије и опет су одиграли две неизвесне утакмице и остварили половичан успех. Изгледа да изабраници Николе Бере не знају да одиграју другачије, па су тако и овај пут оба меча били прави трилери.

У првом мечу црвено-бели су кренули добро и повели са 1:0 голом Игора Митровића, али је Олимпија после тога постигла четри поготка за 1:4, а стрелци су били Грегор Жежељ, Лука Огринц и Блаж Стипанич (2).Пред крај другог периода Игор Митровић својим другим голом смањује на 2:4 и даје наду црвено-белима. На почетку последњег периода Алекса Гвозденовић смањује на 3:4, али то је било све што су наши јуниори успели да ураде у овом мечу, па су гости успели да славе.

У другом мечу Олимпија је повела са 0:2 головима Карла Маринковића и Жиге Мехлеа. Звезда преко Марка Млађеновића смањује на 1:2, али гости опет постижу два поготка и водасе 1:4. Стрелци су овај пут били Алексеј Туршич и Жига Мехле. Тим резултатом се ушло у други период игре. А онда је наступио потпуни преокрет црвено-белих. Прво је на 2:4 смањио Антоније Машић, да би Марко Драговић погодио за 3:4 за крај другог дела. На пет и по минута пред крај меча Матеја Поповић доноси изједначење 4:4, а пошто у продужецима није било голова, приступило се извођењу пенала. Победоносни погодак (5:4) за Црвену звезду постигао је Матеја Поповић.

2 Коментарa

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама