Hokej Hokej/Izveštaji

Zvezda rutinski protiv Vojvodine

Hokejaši Crvene zvezde slavili su još jednom ove sezone u duelu protiv ekipe Vojvodine. Ovoga puta beogradski crveno-beli su bili bolji u Novom Sadu, a krajnji rezultat je bio 1:5 (1:2, 0:1, 0:2).

Vojvodina je bolje otvorila ovaj meč i već u 2. minuti došla u vodstvo od 1:0 preko Srđana Markovića. Ispostavilo se da je to bio i jedini gol domaćina na ovom meču. Naime, Zvezdini oklopnici su se uozbiljili i počeli da stežu obruč oko gola domaćina, pa je Viktor Zuev uz asistenciju Andreja Cvika postigao svoj prvenac za Zvezdu i izjednačio na 1:1 (12. minut). Samo 2 minuta posle toga već je bilo 1:2, a pogoda je postigao Pavle Podunavac.

U drugoj trećini viđen je samo jedan pak u mreži domaćina, a egzekutor je bio kapiten Marko Brkušanin, na asistenciju Podunavca. Rezultatom 1:3 je i završen ovaj period.

U poslednjoj trećini Zvezda je potvrdila da je trenutno mnogo bolja ekipa od Vojvodine. Prvo je Marko Brkušanin svojim drugim golom povisio rezultat na 1:4 (44. minut), da bi Robert Sabadoš, na asistenciju Brkušanina, u  56. minuti postavio konačnih 1:5.

Zvezda se ovom pobedom približila vodećoj Slaviji i sada zaostaje za njom samo 4 boda.