Фудбал Фудбал/Вести

Станковић дебитовао на клупи Звезде – поносан сам на играче

Извор: СД Црвена звезда

Нови тренер Дејан Станковић, баш на Светог Јована, која је и његова слава, дебитовао је на клупи Црвене звезде победом над Арисом из Лимасола 2:0.
 

Шеф стручног штаба је после меча напоравио резиме десетодневних кипарских припрема.

– Одрадили смо стварно невероватан посао овде на Кипру, једне одличне припреме и драго ми је што смо сви били на броју. А, зна се шта то значи за једног тренера, “ону реч” не смем ни да поменем. Желео бих да похвалим све момке, да им се захвалим на раду, на поштењу, залагању, стварно су златни. Препоносан сам на њих, за само 10 дана ушли су ми невероватно под кожу и желим им сву срећу овог света – рекао је Станковић.

Његов тим је доминирао свих 90 минута против Кипрана, али Станковићу није желео да улази у детаље, нити много да хвали.

– Нећу да причам о појединцима, нећу ни о овој утакмици која је у принципу била награда јер није била у плану а дошла је као плус за феноменалан рад. Одиграли су момци два пута 45 минута лепо, коректно, има ту да се ради на детаљима, било је добрих ствари. Хтео бих да се извиним Југу Станојеву што није играо, али хтео сам да пружим шансу страријима. Биће прилике за њега. Честитам свима славу Светог Јована која је и моја слава. Ми настављамо са радом – закључио је шеф струке Црвене звезде.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама