Фудбал Фудбал/Вести

Гаврић после првенца у Звезди – много ми значи гол

Извор: СД Црвена звезда

Првенац у Црвеној звезди постигао је један од најталентованијих српских фудбалера- Жељко Гаврић, који није могао да сакрије осмех због поготка у најдражем дресу. Задовољан због тријумфа над кипарским Арисом био је и дефанзивац Срђан Бабић.
 

Феноменалан је јесенас био у дресу наше филијале Графичар талентовани везиста Жељко Гаврић, након чега је добио позив за припреме са првим тимом Црвене звезде, а већ на првом мечу под командом Дејана Станковића успео је да се упише у стрелце.

– Добра утакмица за нас. Применили смо све захтеве тренера и све оно што радимо на тренинзима и то је заиста сјајно изгледало. Мислим да смо заслужили и већом разликом да победимо. Много ми значи првенац. Задовољан сам и срећан због тога. Ово је велики показатељ да Црвена звезда има сјајну Омладинску школу. Први су ми честитали Деки, Милијаш и читав стручни штаб, заиста је било доста похвала. Не заустављам се на овом голу, наставићу да радим за екипу као и до сад – рекао је Гаврић.

Сагласан са речима млађег колеге био је и дефанзивац Срђан Бабић, који је одиграо других 45 минута у данашњем тријумфу против Ариса.

– Први контролни меч је увек тежак, али смо добро одиграли и успели да наметнемо наш ритам. Прија нам да играмо у високом интензитету и велики број прилика које смо створили говоре у прилог томе. Драго ми је што смо успели да победимо и да на прави начин приведемо крају први део припрема. Најважније је да је све прошло без повреда и да се сви здрави враћамо у Београд, а потом настављамо у Турску – јасан је Бабић.

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама