Hokej Hokej/Izveštaji

Uspešan vikend za selekcje U8 i U10

SKHL Crvena zvezda (U8 i U10)

Prethodni vikend bio je uspešan za selekcije Crvene zvezde do 8 i 10 godina. Naime, obe te selekcije učestvovale su na Međunarodnom turniru u Subotici “Spartans 2020”, dok je selekcija U10 posle toga odigrala utakmice Državnog prvenstva u Novom Sadu.

“Na turniru u Subotici učestvovale su ekipe iz Srbije i Bosne i Hercegovina. Kao i svake godine, organizator turnira HK Spartak potrudio se da sve prođe kako treba i da svi učesnici budu srećni i zadovoljni, što je na samom kraju i najbitnije. Deci je igranje hokeja na otvorenom jedan poseban doživljaj, tako da mi svake godine vrlo rado dolazimo na turnire “Spartans”, rekao je za naš sajt trener Vukašin Stević, pa nastavio:

“Što se tiče turnira u Novom Sadu on je bio u okviru Državnog prvenstva Srbije za selekciju U10, tako da smo našu malu turneju nastavili tamo. U Novom Sadu smo odigrali 5 mečeva protiv ekipa NS Starsa, Vojvodine, Spartaka, Marba i Partizana i ostvarili smo svih pet pobeda. Mogu slobodno da kažem da je ovo bio vrlo naporan vikend za sve nas, ali i vrlo uspešan za ovu selekciju”.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama