Хокеј Хокеј/Извештаји

Успешан викенд за селекцје У8 и У10

СКХЛ Црвена звезда (У8 и У10)

Претходни викенд био је успешан за селекције Црвене звезде до 8 и 10 година. Наиме, обе те селекције учествовале су на Међународном турниру у Суботици “Спартанс 2020”, док је селекција У10 после тога одиграла утакмице Државног првенства у Новом Саду.

“На турниру у Суботици учествовале су екипе из Србије и Босне и Херцеговина. Као и сваке године, организатор турнира ХК Спартак потрудио се да све прође како треба и да сви учесници буду срећни и задовољни, што је на самом крају и најбитније. Деци је играње хокеја на отвореном један посебан доживљај, тако да ми сваке године врло радо долазимо на турнире “Спартанс”, рекао је за наш сајт тренер Вукашин Стевић, па наставио:

“Што се тиче турнира у Новом Саду он је био у оквиру Државног првенства Србије за селекцију У10, тако да смо нашу малу турнеју наставили тамо. У Новом Саду смо одиграли 5 мечева против екипа НС Старса, Војводине, Спартака, Марба и Партизана и остварили смо свих пет победа. Могу слободно да кажем да је ово био врло напоран викенд за све нас, али и врло успешан за ову селекцију”.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама