Hokej Hokej/Izveštaji

Anđelković zlatnim golom doneo Zvezdinim juniorima pobedu u novom trileru

Juniori Crvene zvezde izgleda da ne znaju da odigraju utakmicu drugačije nego da to bude utakmica sa infarkt završnicom.

Nakon što su juče u regularnom delu utakmice izgubili od Maribora (5:6), danas su identičnim rezultatom slavili nakon što je u regularnom delu utakmica završena 5:5.

Iako je Crvena zvezda povela sa 1:0 golom Vasilija Anđelkovića (asistencija Ajduković – Dinić), ostatak meče u prvoj trećini nije nagoveštavao neizvesnu završnicu. Naime, gosti su golovima Maura i Filipa Polonija, te Žana Ljubiča došlii do vodstva od 1:3 i činilo se da će lakše nego juče da ostvare novu pobedu. Alksa Gvozdenović (asistencija Dragović – Vdović) smanjio je na početku drugog perioda na 2:3, ali Mauro Polonijo vraća prednost Maribora na dva gola razlike 2:4. A onda, u poslednjoj trećini, Zvezda golovima Vasilija Anđelkovića (Mitrović) i Alekse Gvozdenovića (Popović – Dragović) dolazi do 4:4 i ulazi se u novu neizvesnu završnicu. Gosti u 56. minuti preko Jakoba Grejfa ponovo dolaze u vodstvo od 4:5, ali crveno-beli juniori golom Marka Dragovića (Vdović) na 2 i po minuta pred kraj dolaze do izjednačenja 5:5. U nastavku Zvezda je zlatnim golom Vasilija Anđelkovića (Popović – Dragović) došla do zaslužene pobede.

Sledeća dva meča naši juniori trebali bi da odigraju protiv ekipe Olimpije 25. i 26. januara u Beogradu.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama