Hokej Hokej/Najava utakmica

Dvomeč Zvezde i Jesenica na Novom Beogradu

SKHL Crvena zvezda

Napokon je završena i praznična pauza za hokejaše. Naime, seniori hokejaškog kluba Crvena zvezda će ovog petka i subote (17. i 18. januar) odigrati dvomeč protiv ekipe Jesenica.

Jeseničani su ostali veliki dužnici crveno-belima pošto su slavili u poslednjem susretu, ove dve ekipe, rezultatom 3:2. Bilo je to veliko iznenađenje i pored toga što se meč igrao u Jesenicama jer je Zvzeda važila za izrazitog favorita.

Taj poraz je prodrmao crveno-bele oklopnike koji su posle pružili mnogo bolje partije, a to se posebno videlo u duelima sa liderom Slavijom, kada su Zvezdini hokejaši slavili u oba meča u Ljubljani. Nakon što su neki drugi rezultati išli u prilog četi Jovice Rusa (pobeda Triglava nad Slavijom i poraz Triglava od Mladosti), Zvezdi je ponovo dobila priliku da, ako svoje utakmice odigra na nivou, ponovo zaposedne na prvo mesto.

SKHL Crvena zvezda/CZBG.net

Trenutno slavija ima 44 boda iz 20 utakmica, dok je Triglav drugi sa 36 bodova iz 17, a Zvezda treća sa 33 boda iz 16 utakmica. Upravo iz tog razloga svi naredni mečevi, pa i ovaj protiv Jesenica, su od velike važnosti za crveno-bele koji imaju i volju i želju da odbrane titulu regionalnog prvaka.

Utakmice protiv ekipe Jesenica se neće igrati u ledenoj hali Pionir, nego na Novom Beogradu u hali Pingvin. Prva utakmica je na rasporedu u petak od 20 časova i 15 minuta, dok se druga igra sutradan (subota) od 11 časova i 45 minuta. Ovo je lepa prilika za vas kojima hala Pingvin nije daleko da dođete i podržite naše hokejaše.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama