Хокеј Хокеј/Најава утакмица

Двомеч Звезде и Јесеница на Новом Београду

СКХЛ Црвена звезда

Напокон је завршена и празнична пауза за хокејаше. Наиме, сениори хокејашког клуба Црвена звезда ће овог петка и суботе (17. и 18. јануар) одиграти двомеч против екипе Јесеница.

Јесеничани су остали велики дужници црвено-белима пошто су славили у последњем сусрету, ове две екипе, резултатом 3:2. Било је то велико изненађење и поред тога што се меч играо у Јесеницама јер је Звзеда важила за изразитог фаворита.

Тај пораз је продрмао црвено-беле оклопнике који су после пружили много боље партије, а то се посебно видело у дуелима са лидером Славијом, када су Звездини хокејаши славили у оба меча у Љубљани. Након што су неки други резултати ишли у прилог чети Јовице Руса (победа Триглава над Славијом и пораз Триглава од Младости), Звезди је поново добила прилику да, ако своје утакмице одигра на нивоу, поново запоседне на прво место.

СКХЛ Црвена звезда/ЦЗБГ.нет

Тренутно славија има 44 бода из 20 утакмица, док је Триглав други са 36 бодова из 17, а Звезда трећа са 33 бода из 16 утакмица. Управо из тог разлога сви наредни мечеви, па и овај против Јесеница, су од велике важности за црвено-беле који имају и вољу и жељу да одбране титулу регионалног првака.

Утакмице против екипе Јесеница се неће играти у леденој хали Пионир, него на Новом Београду у хали Пингвин. Прва утакмица је на распореду у петак од 20 часова и 15 минута, док се друга игра сутрадан (субота) од 11 часова и 45 минута. Ово је лепа прилика за вас којима хала Пингвин није далеко да дођете и подржите наше хокејаше.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама