Фудбал Фудбал/Вести

Завршена тестирања, играчи спремни за старт

Фудбалери Црвене звезде завршили су са одмором, јуче и данас обавили су специјалистичке лекарске прегледе у Заводу за спорт и медицину спорта Републике Србије а сутра у 11 часова тренер Дејан Станковић обавиће званичну прозивку и одрадити први тренинг.

 

Одморни и расположени, фудбалери Црвене звезде су од раних јутарњих часова два дана стизали по групама у Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије на Кошутњаку на медицинске тестове. Уз традиционалне празничне честитке, наши играчи су редом обилазили све лекарске ординације и према речима надлежних доктора у доброј су психо-физичкој кондицији. Играчи су се суочили и са новим тестирањима у Центру за моторичка истраживања и аналитику спорта што су били и захтеви новог стручног штаба.

Нови тренер Дејан Станковић сутра у 11 часова обавиће званичну прозивку првог тима а затим ће одрадити први тренинг. Фудбалери нашег клуба се у суботу 11. јануара селе на Кипар, где ће у Пафосу имати одличне услове за базични део припрема. Са Кипра се враћају 21. јануара, а већ после три дана одлазе на двонедељне припреме у Анталију. У хотелу “Регнум” одиграће и шест припремних мечева и вратити се у Београд 7. фебруара.

Списак утакмица у Турској:

26 . јануар – Арка Гдиња (Пољска)

29. јануар – Вардар (Северна Македонија)

1. фебруар – Лудогорец (Бугарска)

2. фебруар – Цеље (Словенија)

5. фебруар – Дунајска Стреда (Словачка)

6. фебруар – Актобе (Казахстан)

Суперлига Србије наставља се 14. и 15. фебруара утакмицама 21. кола, Црвена звезда која је лидер шампионата са 55 бодова, чак 11 више у односу на Партизан, гостује Чукаричком на Бановом Брду.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама