Hokej Hokej/Vesti Hokej/Izveštaji

Uspešna godina iza, a godina puna očekivanja ispred U12

SKHL Crvena zvezda (U12)

Mladi hokejaši Crvene zvezde U12, predvođeni trenerom Markom Juloskim, završili su veoma uspešno ovu 2019. godinu.

Naime, crveno-beli su što se državnog prvenstva tiče na prvom mestu, ispred Partizana, ali mnogo važnije od toga je uspeh koji je postignut u regionalnom takmičenju. Na tom prvom ovogodišnjem takmičenju, koje je održano u Zagrebu, Zvezda je pobedom nad Partizanom ostvarila veliki uspeh i plasirala se u polufinalno takmičenje, koje će se takođe održati u Zagrebu, 8. i 9. februara sledeće godine. 

I ne samo to. Obzirom da je Crvena zvezda ostala jedini srpski predstavnik u ovom takmičenju, automatski je dobila zeleno svetlo tj. prolaz za finalno takmičenje koje će se održati od 13. do 15. marta na Bledu.

Što se tiče takmičenja koje će se u februaru održati u Zagrebu, crveno-beli su u grupi sa Olimpijom, Triglavom i Mladosti iz Zagreba, dok su u drugoj grupi Bled, Medveščak, Zagreb i Jesenice.

Zaista je lepo videti ove uspehe Zvezdinih mališana, a još lepše je znati da rad u Zvezdinim mlađim kategorijama ide u jednom dobrom pravcu i da se od istog mogu očekivati rezultati u svim kategorijama i u budućnosti.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama