Кошарка Кошарка/Вести

Бодрите Црвену звезду и у Казању

Црвена звезда - Игоека (www.aba-liga.com)

КК Црвена звезда мтс позива све заинтересоване присталице црвено-белих на тродневни аранжман и пут у Казањ, где ће српски шампион и представник наше земље у Евролиги, одиграти важан меч 16.кола са екипом Зенита.

Ова утакмица за шампиона Србије је изузетно важна, а противник је екипа новајлија у Евролиги, али и тим који је показао свој квалитет и победом у последњој рунди такмичења над Фенербахчеом у Истанбулу.

Овом приликом због заузетости хале у Санкт Петербургу утакмица ће се одиграти у Казању, престоницу руског Татарстана, града на левој обали Волге, са преко 1,2 милиона становника и једном од лепших градова Русије основаног још далеке 1391. године.

КК Црвена звезда мтс у сарадњи са “Champions Travel“-ом организује тродневни пут и директан лет у Казањ (1 ноћење). Цена комплетног аранжмана у који је укључена авионска карта, ноћење са доручком у хотелу са 4 звездице, аутобуски превоз од и до аеродроме у Казању је 350 евра у динарској противредности.

Према плану пута у Русију, полазак је предвиђен у четвртак у 17 часова са аеродроме “Никола Тесла”, а након трансфера аутобусом до хотела, смештај у хотелу “Билyар Казан” (хотел са 4 звездице) планиран је око 21 сат.

На дан утакмице, након доручка предвиђено је слободно време, одлазак на утакмицу која се игра у петак од 20 часова по локалном времену (18 часова по српском). Након утакмице, следи одлазак на аеродроме и повратак у Београд чартер летом Казањ – Београд и долазак на аеродром “Никола Тесла” око поноћи у суботу.

Комплетну информацију о овом аранжману сви заинтересовани Звездаши могу добити и у пословници “Champions Travel“ у Београду (Граничарска 5) као и путем телефона +381114048570

Будите уз Црвену звезду у Казању и пружите подршку црвено-белима да дођу до још једне, важне, седме победе у Евролиги!

КК Црвена звезда мтс

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама