Кошарка Кошарка/Најава утакмица

Звезда гостује Приморској

Армани - Црвена звезда (фото: euroleague.net)

Кошаркаши Црвене звезде мтс након заједничког обраћања јавности одрадили су тренинг у „Штарк Арени“ и током вечери путују у Копар где их у понедељак (18 часова) очекује утакмица 12.кола АБА лиге са Приморском.

Након велике победе над Олимпијакосом сада већ по правили црвено-бели нису имали превише времена да се опораве и припреме за врло важну утакмицу у регионалном такмичењу у којој је циљ само један – победа:

– Нема више приче шта је тешко, ми треба да знамо шта је важно. За нас је та утакмица од веће важности од евролигашке утакмице и ми морамо да дођемо до победе. Они имају проблеме то мора да се призна, али имају и сјајну сезону до сада и то мора да се поштује.Не треба заборавити и да су нас победили у Суперкупу АБА лиге у Загребу. Све то позива на максималан опрез пред утакмицу у Копру где се наш циљ зна – рекао је тренер Драган Шакота пред пут у Копар.

Капитен Бранко Лазић:
– Врло важна утакмица за нас немамо више права на грешку и морамо да хватамо прикључак посебно у дуелима са директним конкурентима за плеј оф и висок пласман. Имамо добру атмосферу у тиму, што смо показали више пута и на више начина. Треба да покажемо енергију и интензитет из другог полувремена утакмице са Олимпијакосом и верујем да ће све бити у реду – рекао је капитен Црвене звезде Бранко Лазић.

Црвено-бели се у уторак враћају из Словеније а већ у четвртак екипа путује у далеки Казањ на дуел са Зенитом.

Извор: ККЦЗ, званични сајт
 
Скочи на траку са алаткама