Košarka Košarka/Vesti

Sjajna pobeda nad Olijem u senci izjave Lazića

Branko Lazić i Ognjen Dobrić

Crvena zvezda je večeras odigrala fantastično drugo poluvreme i uspela da savlada favorizovani Olimpijakos.

Grci su vodili u prvom poluvremenu i sve je izgledalo da je na vidiku još jedan poraz Zvezde u Evroligi. Ali onda su se crveno-beli probudili u drugom poluvremenu i predvođeni fantastičnim Lorenzom Braunom i Bilijem Beronom stigli do veoma važne pobede. I drugi igrači su dali svoj doprinos u drugom poluvremenu i zaista ostvarili jednu značajnu pobedu.

Ipak, na kraju je sve to na neki način palo u vodu nakon izjave kapitena Branka Lazića. Naime, neki navijači Crvene zvezde su, nezadovoljni partijama Filipa Čovića, okačili jedan transparent koji je naljutio njegovog oca, pa je trensparent skinut sa tribine. Takođe, nezadovoljni partijama Filipa Čovića, već duže vreme Zvezdini nvijači kritikuju bistvovanje istog u prvom timu crveno-belih.

Večerašnja situacija je dovela do toga da je kapiten Lazić nakon utakmice izjavio sledeće:

“Ovo je poslednji put da igramo u ovakvim uslovima pred našim navijačima!”

Moramo se osvrnuti na ovu Lazićevu izjavu i postaviti mu pitanje: “Da li si ovako izašao pred novinare i izjavio nešto slično kada je Omić bio u pitanju?”

Da potsetimo, Lazića na njegovu izjavu povodom vređanja Omića: 

“Lazić: Omić? Ne komentarišem! Delije? Ne komentarišem!”

Pa, dragi naš kapitenu, samo ćemo reći da dvostruki aršini nisu poželjni.

Za kraj, kao neko ko je napisao ovaj tekst (govorim u svoje ime) nisam ni za kakvo vređanje Zvezdinih igrača, što znači da ne želim ni na koji način da vređam Filipa Čovića. Ali, ne valja imati dvostruke aršine i reagovati ovako kako ti reaguješ.

Autor: Kapin D.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama