Кошарка Кошарка/Вести

Сјајна победа над Олијем у сенци изјаве Лазића

Бранко Лазић и Огњен Добрић

Црвена звезда је вечерас одиграла фантастично друго полувреме и успела да савлада фаворизовани Олимпијакос.

Грци су водили у првом полувремену и све је изгледало да је на видику још један пораз Звезде у Евролиги. Али онда су се црвено-бели пробудили у другом полувремену и предвођени фантастичним Лорензом Брауном и Билијем Бероном стигли до веома важне победе. И други играчи су дали свој допринос у другом полувремену и заиста остварили једну значајну победу.

Ипак, на крају је све то на неки начин пало у воду након изјаве капитена Бранка Лазића. Наиме, неки навијачи Црвене звезде су, незадовољни партијама Филипа Човића, окачили један транспарент који је наљутио његовог оца, па је тренспарент скинут са трибине. Такође, незадовољни партијама Филипа Човића, већ дуже време Звездини нвијачи критикују биствовање истог у првом тиму црвено-белих.

Вечерашња ситуација је довела до тога да је капитен Лазић након утакмице изјавио следеће:

“Ово је последњи пут да играмо у оваквим условима пред нашим навијачима!”

Морамо се осврнути на ову Лазићеву изјаву и поставити му питање: “Да ли си овако изашао пред новинаре и изјавио нешто слично када је Омић био у питању?”

Да потсетимо, Лазића на његову изјаву поводом вређања Омића: 

“Лазић: Омић? Не коментаришем! Делије? Не коментаришем!”

Па, драги наш капитену, само ћемо рећи да двоструки аршини нису пожељни.

За крај, као неко ко је написао овај текст (говорим у своје име) нисам ни за какво вређање Звездиних играча, што значи да не желим ни на који начин да вређам Филипа Човића. Али, не ваља имати двоструке аршине и реаговати овако како ти реагујеш.

Аутор: Капин Д.

Скочи на траку са алаткама