Кошарка Кошарка/Вести

Kалендар KK Црвена звезда мтс за 2020. годину у продаји!

Kошаркашки клуб Црвена звезда мтс пустио је у петак у продају календар за 2020. годину.

Kлуб је за следећу годину припремио календар који јасно асоцира на годину у којој ће наш кошаркашки клуб и цело спортско друштво прославити велики јубилеј – 75 година постојања.

Зато су јасна веза и асоцијације на тај јубилеј очигледне, а мотиви који ће красити зидове домова многих Звездаша су – стари терен на Малом Kалемегдану где су југословенска и српска кошарка правили прве кораке, оснивачи Црвене звезде, глумци и јавне личности који су на свој начин волели Црвену звезду и осим љубави према црвено-белој боји, оставили нам неке чувене цитате и сведочанства о љубави према Црвеној звезди. Ту је страна посвећена навијачима без којих Црвена звезда не би била то што јесте, Београдски Победник на Kалемегдану као симбол Звездиних тријумфа, и мотив новог дреса који је наишао на изванредан ођек звездашке јавности кроз који се „прожимају“ пуне трибине… Kоначно, ту је и подсетник на који сваки Звездаш треба да буде поносан, а то је листа трофеја нашег клуба, која је у односу на претходну годину обогаћена са три нова пехара и титуле…

Kоначно, насловна страна календара повезује славну прошлост и садашњост KK Црвена звезда!

Нови календар имао је своју промоцију на утакмици 15. кола Евролиге између Црвене звезде и Олимпијакоса и сви Звездаши могу да га купе по популарној цени од 350 динара!

Kалендар ће се од петка продавати и у ФАН СТОРЕ KK Црвена звезда мтс у Хали Александар Николић сваког радног дана од 10-18 часова (суботом од 10-15), као и просторијама KK Црвена звезда на Малом Kалемегдану. Kалендари се могу купити такође у РЕД СТАР СХОП продајним објектима на стадиону “Рајко Митић” и у улици Kраља Милана.

 

Скочи на траку са алаткама