Fudbal Fudbal/Najava utakmica

Milojević – Navijači, dođite da krunišemo jesen

Vladan Milojević
Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević izneo je očekivanja pred zaostalu utakmicu 6. kola Superlige protiv Čukaričkog, koja je ujedno i poslednja ove godine, a koja se igra sutra od 15 časova na stadionu “Rajko Mitić”.

 

– Igramo poslednju utakmicu u ovoj godini i u ovom delu protiv ozbiljnog rivala. Bez obzira što je zaostalo kolo svakako je derbi. Igramo protiv ekipe koja je sjajna ove sezone u svim segmentima. Od početka  sezone imaju kontinuitet rezultata.Veoma su dobar spoj mladih i iskusnih igrača. Svakako trener Veselinović ima veliki uticaj na njiovu igru i stvorio je jednu dobru hemiju u ekipi. Ono što je pozitivno kod ekipe Čukaričkog je to što imaju dosta mladih igrača koji su preuzeli teret nosilaca igre. Tu su i oni iskusniji koji su ostavili veliki trag u našem fudbalu poput Kajevića, Docića, Luke Stojanovića.. Međutim, mi moramo da se spremimo na najbolji mogući način. Videćemo danas na trenigu na koga mogu da računam. Verujem da će naši navijači doći u što većem broju, kao i da ovu poluezonu završimo na najbolji mogući način.

 Pohvalio je Milojević ekipu Čukaričkog i zbog toga što se opredeljuju i ukazuju šansu mladim fudbalerima.

– Oni imaju plejadu mladih, veoma dobrih igrača. Ove sezone igraju sjajno, ima tu zanimljivih igrača. Ekipa Čukaričkog je skup velikih talenata poput Birmančevića, Šapića, Kovača, Đorđević, Vidosavaljević i dosta te dece zbog mog prethodnoh angažmana u Čukaričkom poznajem i znam kako se radi sa njima.

Istakao je Milojević da bi voleo da vidi pune tribine i da time i navijači zaokruže odličnu polusezonu.

– Mi ne možemo da se žalimo na naše navijače koji su tu uvek uz nas. Očekujem da dođu u što većem broju. Nadam se da će vreme biti lepo i da napravimo sjajnu atmosferu. Poslednja je utakmica i mislim da smo u ovoj polusezoni napravili dosta dobrih stvari i treba da je zajedno krunišemo pobedom.

Osvrnuo se Zvezdin strateg na fenomenalan uspeh naših omladinaca kao i dobijanje specijalne nagrade povodom akcije “Crveno-bela krv”.

– Čestitao bih našim omladincima prolaz dalje u nokaut fazu. Veliki upeh, svim ljudima koji vode omladinski pogon, trenerima i igračima stvarno odajem priznanje jer su napravili fenomenalnu stvar. Pored prvog tima Grafičara koji je osvojio jesenju titulu, mislim da radimo veliku stvar. Takođe, čestitam i našim navijačima na njihovoj “tituli”, dobijanjem specijalnog priznanja za davanje krvi koju su dobili od Instituta za transfuziju krvi. Želim da ih pozovem još jednom i da u utorak ponovo pokažemo veliko srce.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama