Хокеј Хокеј/Вести

Одржан турнир за децу испод 8 година

У Суботици је 8. децембра одржан турнир за децу испод осам годана.

Наиме, прошлогодишња Лига будућих шампиона, чији је спонзор била Ерсте банка, а која се играла за селекције У8 и У10, ове године није настављена јер је СХЛС (Савез) одбио сарадњу са спонзором, па је горе поменути спонзор у сарадњи са Војином Кољеншићем, који је координатор, оформио турнир BЕЈБИ-КИДС- ХОКЕЈ, који се одржава за, као што смо то већ навели, за децу испод осам година.

Учесници турнира су Црвена звезда, Спартак, Војводина, Партизан и НС Старс, али екипе Партизана и НС Старса нису узелие учешћа на овом турниру у Суботици. Иначе сви учесници ових турнира добијају пет хокејашких комплета, као поклон спонзора. Овим путем се, уз помоћ спонзора и координатора г. Кољеншића, наставља развој хокеја у Србији.

Заиста је лепо видети да у Србији још увек постоје људи који желе да развијају ову прелепу игру почев од оних најмлађих и да су спремни на жртве и улагања у овај предивни спорт. Тиме је и овај труд Војина Кољеншића и Ерсте банке за сваку похвалу.

Коментар

Кликните да бисте објавили коментар

  • “Savez odbio saradnju sa sponzorom” – rece niko nikad, sem celnika srpskog hokeja. Valjda nam tako dobro ide da uopste nije potrebna pomoc sponzora. Takodje, bravo za Starse i Partizan sto se nisu pojavili. Razumem da partizanovi malci igraju u Marbu u okviru U8, ali Starsi to nemaju i nerazumljivo je sto nisu poslali svoje malce (koliko god ih bilo) na organizovan turnir da provedu par sati na ledu igrajuci sa vrsnjacima.

Скочи на траку са алаткама