Фудбал Фудбал/Вести Фудбал/Најава утакмица

Карте за Чукарички 100 динара. Борјан позива навијаче.

Милан Борјан

Фудбалски клуб Црвена звезде одредио је да цена карата за све секторе буде симболичних 100 динара у утакмици заосталог 6. кола Суперлиге Србије против Чукаричког, који се игра у недељу од 15 часова на стадиону “Рајко Митић”.

Екипа Владана Милојевића одиграће последњу утакмицу у 2019. години против екипе Чукаричког у недељу од 15 часова на Маракани. Наши фудбалери везали су пет првенствених победа и на табели су на сигурном првом месту, 10 бодова више од другопласиране Војводине.

Наш клуб је одредио цене карата за овај дуел, које можете купити на благајнама нашег стадиона у суботу од 11 до 18 часова, као и на дан утакмице од 11 до 15 сати.

Такође улазнице можете купити и на сајту iticket.rs.

Цене карата су 100 динара за секторе – Север, Исток, Запад и ВИП Запад.

Навијаче је позвао и Милан Борјан.

– Штета што нисмо прошли даље у нокаут фазу Лиге Европе, али Боже мој, све је то фудбал. Генерално смо имали још једну успешну сезону, други пут заредом играли смо Лигу шампиона, током целе године остваривали веома добре резултате. Остало нам је првенство и куп и волео бих да навијачи у недељу дођу и добро попуне стадион јер нам је ово последња утакмица у овој години, а веома је значајна. Саиграчима и мени би то заиста много значило, па се надам да ће Делије испунити трибине, направити сјајну атмосферу као много пута до сада. Ми ћемо са наше стране на терену учинити све да их обрадујемо новом победом и да на један леп начин заокружимо годину и прославимо јесењу титулу. Навијачи би требало да верују у ову екипу јер ми верујемо у себе – истиче Борјан.

Чукарички је добра екипа, млада, полетна а тренутна двоцифрена предност у односу на Војводину не може да промени приступ шампиона према обавезама и утакмици.

– Предност јесте значајна али све то може да се промени на пролеће. Због тога ми увек гледамо само нас, не осврћемо се иза себе већ посматрамо оно што нас чека. Наша филозофија је већ позната, у сваки меч улазимо да победимо и да освојимо дуплу круну ове године. Ја верујем у то, као што верујем у наше навијаче – уверава један од најбољих играча нашег тима.

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама