Hokej Hokej/Vesti Hokej/Izveštaji

Daniel: Ovo je timska pobeda!

Daniel Mihal

Hokejaši Crvene zvezde su za vikend odigrali dve utakmice protiv lidera IHL-a, ekipe Slavije, u Ljubljani. Nakon iznenađujučeg poraza od ekipe Jesenica, mnogi su bili skeptični prilikom ovih duela sa Slavijom, ali su ih crveno-beli oklopnici  prijatno iznenadili i zatvorili usta kritičarima.

Naime, Zvezda je slavila u oba meča (6:2 i 5:3) i tako pokazala da može da se nosi sa svima i da je i dalje najozbiljniji pretendent na titulu u regionalnom takmičenju.

Mi smo zamolili Mihala Daniela da nam sumira utiske sa ovog dvomeča i evo šta je on rekao za naš portal.

“Za nama je odličan vikend sa šest osvojenih bodova. Ovo su bile dve velike timske pobede! Slavija kao prvoplasirana ekipa, pojačana sa nekoliko igrača iz Olimpije (AHL), bila je do sada najjači protivnik s kojim smo igrali. Obe utakmice su bile slične – mnogo borbe, klizanja i fizičke igre na telo. Požrtvovanje je bio osnovni razlog pobeda u obe utakmice, što je dovelo do većih ili manjih povreda kod nekih igrača. Takođe, dobro smo odgovorili i na provokacije koje su proizašle iz frustracije protivnika. Mislim da smo pokazali kako treba da igra prošlogodišnji šampion i ubeđen sam da nećemo ponoviti oscilacije u igri koje su se desile npr. u Jesenicama, kao i da ćemo nastaviti u pobedničkom ritmu.”

Za kraj Mihal Daniel je pozdravio navijače i naš portal.

“Veliki pozdrav svim navijačima Crvene zvezde, kao i portalu CZBG!

Komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama