Хокеј Хокеј/Вести Хокеј/Извештаји

Даниел: Ово је тимска победа!

Даниел Михал

Хокејаши Црвене звезде су за викенд одиграли две утакмице против лидера ИХЛ-а, екипе Славије, у Љубљани. Након изненађујучег пораза од екипе Јесеница, многи су били скептични приликом ових дуела са Славијом, али су их црвено-бели оклопници  пријатно изненадили и затворили уста критичарима.

Наиме, Звезда је славила у оба меча (6:2 и 5:3) и тако показала да може да се носи са свима и да је и даље најозбиљнији претендент на титулу у регионалном такмичењу.

Ми смо замолили Михала Даниела да нам сумира утиске са овог двомеча и ево шта је он рекао за наш портал.

“За нама је одличан викенд са шест освојених бодова. Ово су биле две велике тимске победе! Славија као првопласирана екипа, појачана са неколико играча из Олимпије (АХЛ), била је до сада најјачи противник с којим смо играли. Обе утакмице су биле сличне – много борбе, клизања и физичке игре на тело. Пожртвовање је био основни разлог победа у обе утакмице, што је довело до већих или мањих повреда код неких играча. Такође, добро смо одговорили и на провокације које су произашле из фрустрације противника. Мислим да смо показали како треба да игра прошлогодишњи шампион и убеђен сам да нећемо поновити осцилације у игри које су се десиле нпр. у Јесеницама, као и да ћемо наставити у победничком ритму.”

За крај Михал Даниел је поздравио навијаче и наш портал.

“Велики поздрав свим навијачима Црвене звезде, као и порталу ЦЗБГ!

Коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама