Hokej Hokej/Izveštaji

Stariji kadeti (U16) slavili u večitom derbiju

Nakon što je prvenstvo za sve mlađe kategorije krenulo nakaradno – registrovanjem utakmica između Crvene zvezde i Partizana sa 5:0 u korist večitog rivala, stariji kadeti su dobili tu čast da prvi od tri selekcije SKHL Crvena zvezda (U12, 14 i 16) izađu na led i odmere snage sa ekipom koju su neki novinari, zbog uspeha u Karpatskoj ligi, dizali u nebesa. Nama ostaje da vidimo da li će se ti isti novinari oglasiti i sada, te napisati kakav-takav izveštaj sa večitog derbija.

Elem, Zvezda je po rečima trenera Ristića bila favorit u ovom susretu i to se i obistinilo u današnjem meču. Crveno-beli su poveli golom Nikolića, da bi Kravljanac povisio na 2:0. To kao da je malo uspavalo Zvezdine hokejaše, pa je Partizan uspeo da izjednači na 2:2. Međutim, crveno-beli su se ponovo uozbiljili i golovima Laloševića i Mladenovića ponovo došli do dva gola prednosti (4:2) što se pokazalo i nedostižnim za Partizan. Jedino što su gosti uspeli da urade jeste da smanje rezultat na 4:3.

2 Komentara

Kliknite da biste objavili komentar

  • Draga redakcijo:
    1. Vaš izveštaj dostojan je tekstovima kolega iz Informera, dakle – jadan, pristrasan i delom nepismen;
    2. Pišete …trener Ristić… – čiji je trener, nije jasno… ne zna se naime, koju ekipu trenira ove sezone;
    3. Prvenstvo mlađih kategorija, pišete – krenulo nakaradno? Ne C.Zvezda je krenula nakaradno, prvenstvo se odvija regularno za sve, naravno osim za mlađe kategorije Zvezde, čiji treneri jednostavno ne izlaze sa svojim kategorijama na prvenstvene utakmice ,,večitih”, svakako iz sopstvenih kompleksa, strahova i sl., imajući stari besmisleni moto: Bolje 5:0 za stolom nego da se izgubi u pravom duelu i meču.
    A deca – pa kad su oni mislili o deci? Nikada!
    Uvek samo – o sebi.

    • Dragi Padre, znamo da boli. Vidaj rane negde drugde.
      Da čitaš naše tekstove znao bi da je u tekstu pre ovoga naglašeno čiji je Ristić trener.
      Takođe, da čitaš naše tekstove znao bi zašto početak prvenstva smatramo nakaradnim.
      Takođe, Zvezda u mlađim selekcijama redovno igra svoje mečeve, a i vi ćete da dođete na red.

Skoči na traku sa alatkama