Хокеј Хокеј/Извештаји

Старији кадети (У16) славили у вечитом дербију

Након што је првенство за све млађе категорије кренуло накарадно – регистровањем утакмица између Црвене звезде и Партизана са 5:0 у корист вечитог ривала, старији кадети су добили ту част да први од три селекције СКХЛ Црвена звезда (У12, 14 и 16) изађу на лед и одмере снаге са екипом коју су неки новинари, због успеха у Карпатској лиги, дизали у небеса. Нама остаје да видимо да ли ће се ти исти новинари огласити и сада, те написати какав-такав извештај са вечитог дербија.

Елем, Звезда је по речима тренера Ристића била фаворит у овом сусрету и то се и обистинило у данашњем мечу. Црвено-бели су повели голом Николића, да би Крављанац повисио на 2:0. То као да је мало успавало Звездине хокејаше, па је Партизан успео да изједначи на 2:2. Међутим, црвено-бели су се поново уозбиљили и головима Лалошевића и Младеновића поново дошли до два гола предности (4:2) што се показало и недостижним за Партизан. Једино што су гости успели да ураде јесте да смање резултат на 4:3.

2 Коментарa

Кликните да бисте објавили коментар

  • Draga redakcijo:
    1. Vaš izveštaj dostojan je tekstovima kolega iz Informera, dakle – jadan, pristrasan i delom nepismen;
    2. Pišete …trener Ristić… – čiji je trener, nije jasno… ne zna se naime, koju ekipu trenira ove sezone;
    3. Prvenstvo mlađih kategorija, pišete – krenulo nakaradno? Ne C.Zvezda je krenula nakaradno, prvenstvo se odvija regularno za sve, naravno osim za mlađe kategorije Zvezde, čiji treneri jednostavno ne izlaze sa svojim kategorijama na prvenstvene utakmice ,,večitih”, svakako iz sopstvenih kompleksa, strahova i sl., imajući stari besmisleni moto: Bolje 5:0 za stolom nego da se izgubi u pravom duelu i meču.
    A deca – pa kad su oni mislili o deci? Nikada!
    Uvek samo – o sebi.

    • Dragi Padre, znamo da boli. Vidaj rane negde drugde.
      Da čitaš naše tekstove znao bi da je u tekstu pre ovoga naglašeno čiji je Ristić trener.
      Takođe, da čitaš naše tekstove znao bi zašto početak prvenstva smatramo nakaradnim.
      Takođe, Zvezda u mlađim selekcijama redovno igra svoje mečeve, a i vi ćete da dođete na red.

Скочи на траку са алаткама