Hokej Hokej/Izveštaji

Zvezda pregazila Mladost u Zagrebu

SKHL Crvena zvezda (seniori)

Hokejaši Crvene zvezde su večeras odigrali svoj drugi meč ovog vikenda u Zagrebu. I ovaj put protivnik je bila ekipa Mladosti koja je u prvom meču pružila jak otpor. Ipak, večerašnji meč crveno-beli su odigrali mnogo ozbiljnije što se očitovalo i u samom rezultatu.

KHL Mladost – SKHL Crvena zvezda 2:6 (1:4, 1:1, 0:1)

Nakon pto je Mladost povela 1:0 već na početku 5. minute susreta (Matošić), očekivalo se da će ovo biti još jedan tvrd meč sa neizvesnim ishodom. Međuti, crveno-beli su očito uvideli da moraju da ubace u veću brzinu, pa je, nakon izjednačujućeg pogotka Marka Brkušanina (asistencija NovakovićAnić) u 11. minuti (1:1), usledio blic krig. Prvo je u 19. minuti Marko Brkušanina svojim drugim pogotkom (asistencija Čegrintsev) povisio na 1:2, da bi samo 22 sekunde posle toga Mihal Daniel (asistencija ČegrintsevPodunavac) povećao Zvezdino vodstvo na 1:3. Konačni udarac domaćinu, u ovoj trećini, zadao je Vjačeslav Čegrintsev za velikih 1:4.

U drugom periodu na prvi pogodak se čekalo do 30. minute kada je Andrej Cvik (asistencija Dragović) smestio pak u mrežu domaćina za 1:5. Mladost preko Čunka smanjuje na 2:5 u 35. minuti susreta što se ispostavilo i konačnim ishodom ovog perioda.

U poslednjoj trećini Zvezda je malo povukla ručnu, pa je jedini pogodak viđen u59. minuti i to u mreži domaćinaStrelac za 2:6 bio je Dušan Janković.

Crvena zvezda: Luković, Ranković, Anić, Brkušanin, Čegrintsev, Daniel, Dragović, Janković, Kasitski, Marković, Mašić, Mlađenović, Novaković, Podunavac, Popović, Ristić, Španjević, Cvik

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama