Хокеј Хокеј/Извештаји

Звезда прегазила Младост у Загребу

СКХЛ Црвена звезда (сениори)

Хокејаши Црвене звезде су вечерас одиграли свој други меч овог викенда у Загребу. И овај пут противник је била екипа Младости која је у првом мечу пружила јак отпор. Ипак, вечерашњи меч црвено-бели су одиграли много озбиљније што се очитовало и у самом резултату.

КХЛ Младост – СКХЛ Црвена звезда 2:6 (1:4, 1:1, 0:1)

Након пто је Младост повела 1:0 већ на почетку 5. минуте сусрета (Матошић), очекивало се да ће ово бити још један тврд меч са неизвесним исходом. Међути, црвено-бели су очито увидели да морају да убаце у већу брзину, па је, након изједначујућег поготка Марка Бркушанина (асистенција НоваковићАнић) у 11. минути (1:1), уследио блиц криг. Прво је у 19. минути Марко Бркушанина својим другим поготком (асистенција Чегринтсев) повисио на 1:2, да би само 22 секунде после тога Михал Даниел (асистенција ЧегринтсевПодунавац) повећао Звездино водство на 1:3. Коначни ударац домаћину, у овој трећини, задао је Вјачеслав Чегринтсев за великих 1:4.

У другом периоду на први погодак се чекало до 30. минуте када је Андреј Цвик (асистенција Драговић) сместио пак у мрежу домаћина за 1:5. Младост преко Чунка смањује на 2:5 у 35. минути сусрета што се испоставило и коначним исходом овог периода.

У последњој трећини Звезда је мало повукла ручну, па је једини погодак виђен у59. минути и то у мрежи домаћинаСтрелац за 2:6 био је Душан Јанковић.

Црвена звезда: Луковић, Ранковић, Анић, Бркушанин, Чегринтсев, Даниел, Драговић, Јанковић, Каситски, Марковић, Машић, Млађеновић, Новаковић, Подунавац, Поповић, Ристић, Шпањевић, Цвик

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама