Hokej Hokej/Izveštaji

Dobar otpor juniora nedovoljan za pobedu

SKHL Crvena zvezda, mlađe kategorije

Juniori hokejaškog kluba Crvena zvezda odigrali su danas prvu od dve utakmice protiv ekipe Triglava. U jednoj odličnoj i napetoj utakmici gosti iz Kranja su slavili minimalnim rezultatom 2:3. Ipak, sutra je prilika za revanš, a verujemo da će izabranici Nikole Bere učiniti sve da obraduju svoje verne navijače.

SKHL Crvena zvezda – HK triglav 2:3 (0:0, 1:2, 1:1)

U prvoj trećini ove utakmice mreže Nila Bitna (Zvezda) i Gala Remškara (Triglav) nisu se zatresle. I Zvezda i Triglav imali su po igrača više tokom prvih 20 minuta, ali nisu uspeli daiskoriste prednost na ledu.

U drugoj trećini crveno-beli nakon samo minut i 3 sekunde igre dolaze do vodstva od 1:0. Strelac je bio Strahinja Vdović, a asistirao mu je Aleksa Gvozdenović. Ipak, gosti preko Jure Jelara u 30. minuti dolaze do izjednačenja od 1:1, da bi rezultat u potpunosti preokrenuli preko Ožbe Šlibara u 33. minut kada je na semaforu stajalo 1:2.

U poslednjem periodu Zvezdini juniori su učinili sve što je u njihovoj moći da dođu do pobede, ali nisu uspeli. Do gola gostiju u 51. minuti videli smo dosta isključenja ali su gosti bili prisebniji i golom davida Klemenčiča poveli sa 1:3. Nije prošlo ni 10 sekundi od gola gostiju, a Zvezdini oklopnici su zatresli mrežu Remšikara. strelac za 2:3 bio je Aleksa Gvozdenović. Ipak, do kraja crveno-beli nisu imali ni snage ni sreće da barem dođu do izjednačenja, pa im ostaje da sutra daju sve od sebe u pokušaju da ostvare svoju drugu ovosezonsku pobedu.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama