Hokej Hokej/Vesti

Šta će biti sa večitim derbijem veterana?

Kao što znate, naš portal prati apsolutno sva dešavanja oko Hokejaškog kluba Crvena zvezda, pa tako i utakmice veterana.

Naime, večeras je trebao da bude odigran drugi večiti derbi veterana u ovoj sezoni Prve B lige. Ali nakon što su crveno-beli oklopnici slavili u prvoj utakmici, kao gosti, rezultatom 9:4, crno-beli su uložili žalbu koja se odnosila na igrača Nemanju Nikolića i tražili su da se utakmica registruje u njihovu korist.

Kako direktor takmičenja, Bogdan Dabović, nije našao nikakve nepravilnosti oko igranja Nemanje Nikolića za Crvenu zvezdu, odbio je žalbu ekipe Partizan Kraljevi i utakmica je registrovana postojećim rezultatom.

To je očito razljutilo večitog rivala koji se uopšte nije javio oko odigravanja večerašnjeg susreta u kojem su oni trebali da budu domaćini. U razgovoru sa nekim ljudima iz ekipe veterana rečeno nam je da se još ništa ne zna oko te utakmice. Naime, pitanje je da li će utakmica biti odložena ili će se, kako pravila nalažu, registrovati službenim rezultatom 5:0 za crveno-bele.

Ako idemo logikom koja je primenjivana na mlađe selekcije, gde su sve tri utakmice Zvezde i Partizana registrovane za komšije, onda se nadamo da će direktor takmičenja uraditi istu stvar i vezano za ovu utakmicu.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama