Кошарка Кошарка/Вести

Саопштење KK Црвена звезда мтс

КК Црвена звезда

Извор: КК Црвена звезда

KK Црвена звезда мтс захваљује се KK Партизан НИС на понуди да се преко нашег клуба одвија продаја контигента од 1000 улазница које су намењене за навијаче Црвене звезде за недељну утакмицу 7.кола АБА лиге јтд.

Међутим, овом приликом истичемо да не можемо да учествујемо у продаји, нити куповини ових карата, јер би тиме прекршили основне и најважније пропозиције АБА лиге.

Наше спортске ривале подсећамо овом приликом да смо заједнички, и једногласно изгласали на Скупштини АБА лиге током лета и члан 3.10 пропозиција у коме се јасно наводи „ да се свим клубовима АБА лиге забрањује организовано вођење навијача на гостујуће утакмице“.

KK Црвена звезда мтс очекује потпуно поштовање пропозиција које смо заједнички изгласали на Скупштини АБА лиге, а то значи да је неопходно да нам се обезбеди минимум 10 карата за менаџмент клуба, као и да утакмица протекне у спортској атмосфери, потпуно у складу са пропозицијама АБА лиге.

Kао клуб који никада није ни увео праксу дербија без гостујућих навијача, KK Црвена звезда не може да утиче на евентуалну одлуку нашег ривала да ли ће контигент од наведених 1000 карата пустити у слободну продају или не, за сектор који је евентуално наменио навијачима Црвене звезде, водећи рачуна о потенцијалним безбедносним изазовима.

KK Црвена звезда мтс

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Who's Online

Скочи на траку са алаткама