Hokej Hokej/Najava utakmica

Zvezda ide na megdan Vojvodini. Anić: “Očekujem veliku borbu”

Ivan Anić

Hokejaši Crvene zvezde su u vikendu koji je za nama doživeli dva tesna poraza u Kranju, od ekipe Triglava. Crveno-beli zaista nisu imali sreće u tom dvomeču i uspeli su da prokockaju vodstva koja su imali u oba meča. Sada, četa Jovice Rusa, gostuje ekipi Vojvodine (13. novembar od 20:10 časova, ledena hala SPENS).

Kao što vam je već poznato, domaće prvenstvo za seniore ima samo dva kluba – Crvenu zvezdu i Vojvodinu, pa se tako susreti ova dva kluba u IHL takmičenju računaju i kao nastupi u domaćem.

Crveno-beli iz Beograda su dva puta zaredom bili šampioni države i u obe sezone su nadmoćno trijumfovali nad novosadskim crveno-belim. Ovaj put Vojvodina se znatno pojačala sa željom da Zvezdi preotme primat u domaćem prvenstvu.

Određeni napredak kod Vojvodine se vidi u IHL utakmicama i sigurno će susret u Novom Sadu biti izuzetno nabijen emocijama i pun varnica. Zvezda želi da nastavi tamo gde je stala nakon prethodne dve sezone i sigurni smo da će naši oklopnici izvući pouke iz poraza od Triglava i da slične greške (koje su ih u Kranju odvele u poraz) neće napraviti u Novom Sadu.

Zamolili smo Ivana Anića, Zvezdinog beka, da nam kaže svoja očekivanja pred ovaj duel.

“Očekujem zanimljivu utakmicu i veliku borbu, što nije bio baš slučaj u prethodnim sezonama. Oni su se pojačali koliko sam čuo i video, tako da će biti dosta teže nego prošle godine”, rekao je Anić.

Zamolili smo ga da nam kaže odakle preti najveća opasnost u ovom meču i koje su Zvezdine prednosti.”

“Ne bih mogao da kažem odakle nam preti najveća opasnost jer nisam video kako igraju, stvarno. Naše prednosti možda mogu biti to što smo igrali dve teške utakmice za vikend i navikli smo na taj tempo klizanja, dok su oni imali slobodan vikend, ako se ne varam”.

Zvezda je imala nekih grešaka koje su je odvele u poraz u prethodnim mečevima protiv Triglava, a evo šta Ivan misli koje su to greške.

“U odnosu na utakmicu s Triglavom moramo da poradimo na igri s igračem manje i igračem više, i da igramo svih 60 minuta, od početka do kraja, u našem ritmu”.

Za kraj pozdravio je Zvezdine navijače, koje mi ovom putem pozivamo da dođu u ledenu halu SPENS u Novom Sadu i pruže podršku našim hokejašima.

“Pozdrav vašem portalu i svim navijačima Crvene zvezde!”

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama