Hokej Hokej/Vesti Hokej/Izveštaji

Odigran humanitarni meč podrške za Duleta Krstića

Humanitarni meč za Duleta Krstića

Danas je u ledenoj hali Pionir, pred nekih 300-400 gledalaca, održan humanitarni meč podrške za Dušana Krstića – Duleta, dečka koji brani boje i gol Hokejaškog kluba Crvena zvezda.

Nažalost Dule trenutno boluje od leukemije i svi u klubu su odlučili da najmanje što mogu da urade za njega jeste da odigraju humanitarni meč podrške i tako ohrabre Duleta da izdrži u ovoj borbi i izađe kao pobednik.

Na ovom meču na tribinama su bili svi – od školice do seniora. Svi su došli, svi roditelji, čak i predsednik Saveza, što je zaista za svaku pohvalu. A na ledu su se pojavile selekcije U12, 14, 16, 19 i veterani. Na samom početku, pred utakmicu, svi su se skupili na centru i razvili transparent podrške za Duleta, koji je ovu utakmicu pratio putem Jutjuba.

Zamolili smo Pecu, golmana vetaerana da nam kaže par reči o ovom događaju.

“Svaki komentar je suvišan. Ovo je prelepa stvar za zvezdaša i nadamo se da mu bar malo pomaže i znači. Inače, veterani su nastupili u sastavu – Crveni: Rus, Sale, Kengur, Čuković, Rakac, Tale, a Beli: Aca, Crni, Nemanja, Miodrag, Ljuba. Golmani su bili: Luković, Peca i Uroš”.

Takođe, nakon ovog meča samo porazgovarali i sa Duletovim ocem, Predragom i evo šta je rekao za naš portal:

“Pre svega, hvala vam na poruci! Zaista smo oduševljeni ovim potezom kluba i iskoristio bih ovu priliku da se svima zahvalim iz Zvezdine Uprave, a posebno sekretaru Ivanu Savićeviću sa kojim sam razgovarao pre pola sata. Dule se oseća dobro, nalazi se u drugom ciklusu hemoterapije i hvala Bogu za sada, sem podrške koje ima (i koje će imati od kluba), nije potrebna nikakva druga pomoć. U svakom slučaju, pratićemo situaciju i biti na vezi”.

I naš portal se pridružuje podršci mladom Duletu Krstiću da izdrži u ovoj borbi i pobedi!

 

 

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama