Хокеј Хокеј/Вести Хокеј/Извештаји

Одигран хуманитарни меч подршке за Дулета Крстића

Хуманитарни меч за Дулета Крстића

Данас је у леденој хали Пионир, пред неких 300-400 гледалаца, одржан хуманитарни меч подршке за Душана Крстића – Дулета, дечка који брани боје и гол Хокејашког клуба Црвена звезда.

Нажалост Дуле тренутно болује од леукемије и сви у клубу су одлучили да најмање што могу да ураде за њега јесте да одиграју хуманитарни меч подршке и тако охрабре Дулета да издржи у овој борби и изађе као победник.

На овом мечу на трибинама су били сви – од школице до сениора. Сви су дошли, сви родитељи, чак и председник Савеза, што је заиста за сваку похвалу. А на леду су се појавиле селекције У12, 14, 16, 19 и ветерани. На самом почетку, пред утакмицу, сви су се скупили на центру и развили транспарент подршке за Дулета, који је ову утакмицу пратио путем Јутјуба.

Замолили смо Пецу, голмана ветаерана да нам каже пар речи о овом догађају.

“Сваки коментар је сувишан. Ово је прелепа ствар за звездаша и надамо се да му бар мало помаже и значи. Иначе, ветерани су наступили у саставу – Црвени: Рус, Сале, Кенгур, Чуковић, Ракац, Тале, а Бели: Аца, Црни, Немања, Миодраг, Љуба. Голмани су били: Луковић, Пеца и Урош”.

Такође, након овог меча само поразговарали и са Дулетовим оцем, Предрагом и ево шта је рекао за наш портал:

“Пре свега, хвала вам на поруци! Заиста смо одушевљени овим потезом клуба и искористио бих ову прилику да се свима захвалим из Звездине Управе, а посебно секретару Ивану Савићевићу са којим сам разговарао пре пола сата. Дуле се осећа добро, налази се у другом циклусу хемотерапије и хвала Богу за сада, сем подршке које има (и које ће имати од клуба), није потребна никаква друга помоћ. У сваком случају, пратићемо ситуацију и бити на вези”.

И наш портал се придружује подршци младом Дулету Крстићу да издржи у овој борби и победи!

 

 

Скочи на траку са алаткама