Hokej Hokej/Izveštaji

Veterani imali dobru probu pred nastavak takmičenja

Veterani SKHL Crvena zvezda

U odličnoj atmosferi naši veterani su odigrali pravu prijateljsku utakmicu sa Gasprom mladom ekipom koja je bila bolja, ali se ipak morala dobro oznojiti za pobedu koja je ovom prilikom bila u drugom planu.

Inače, za Gasprom ekipu su nastupili i igrači koji su do nedavno bili prvotimci u redovima crveno-belih: Nikola Kerezović, Luka Vukićević i Petar Novaković.

Obzirom da je apostrofirano da je ne prvoj utakmici protiv Vojvodine (koju su naši veterani izgubili u Novom Sadu) problem bio taj što je Vojvodina bolje klizala, ova provera je za naše oklopnike došla u izuzetno dobrom trenutku, kako bi u narednim utakmicama mogli da pruže mnogo više i da budu uspešniji od svojih protivnika u Prvoj B ligi.

Za ovu priliku gost u našem sastavu je bio i bivši sportski direktor, Nenad Raković, koji nažalost odlazi za Sjedinjene države gde će nastaviti da se bavi hokejom.

Igrači koji su nastupili za Zvezdu na ovo meču bili su: Uroš (golman), Čuković, Ljuba, Ribica, Coka, Savić, Vukašin, Tale, Pavke K, Englez, Crni, Kengur, Rakac, Kravljanac, Šarac, Slavko i Ljutko.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama