Хокеј Хокеј/Извештаји

Ветерани имали добру пробу пред наставак такмичења

Ветерани СКХЛ Црвена звезда

У одличној атмосфери наши ветерани су одиграли праву пријатељску утакмицу са Гаспром младом екипом која је била боља, али се ипак морала добро ознојити за победу која је овом приликом била у другом плану.

Иначе, за Гаспром екипу су наступили и играчи који су до недавно били првотимци у редовима црвено-белих: Никола Керезовић, Лука Вукићевић и Петар Новаковић.

Обзиром да је апострофирано да је не првој утакмици против Војводине (коју су наши ветерани изгубили у Новом Саду) проблем био тај што је Војводина боље клизала, ова провера је за наше оклопнике дошла у изузетно добром тренутку, како би у наредним утакмицама могли да пруже много више и да буду успешнији од својих противника у Првој Б лиги.

За ову прилику гост у нашем саставу је био и бивши спортски директор, Ненад Раковић, који нажалост одлази за Сједињене државе где ће наставити да се бави хокејом.

Играчи који су наступили за Звезду на ово мечу били су: Урош (голман), Чуковић, Љуба, Рибица, Цока, Савић, Вукашин, Тале, Павке К, Енглез, Црни, Кенгур, Ракац, Крављанац, Шарац, Славко и Љутко.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама