Hokej Hokej/Izveštaji

Još jedan tesan poraz Zvezde od Triglava

SKHL Crvena zvezda

Crvena zvezda i Triglav ne znaju da odigraju drugačije nego neizvesno. Nakon što su juče izgubili nakon produžetaka 5:4, crveno-beli su doživeli poraz istim rezultatom, samo ovog puta u regularnom delu utakmice.

HK Triglav – SKHL Crvena zvezda 5:4 (1:1, 2:1, 2:2)

Nije Zvezdi pomoglo ni to što je i danas, kao i juče, bila u vodstvu. Do duše, danas su crveno-beli vodili dva puta, ali domaćini su uspeli da preokrenu rezultat i ponovo slave.

Zvezda je u prvoj trećini povela sa 0:1 golom Podunavca (asistencija Čegrintsev), ali domaćin preko Potočnika dolazi do poravnanja 1:1.

Ponovo je Zvezda povela (u drugoj trećini) preko Daniela (asistencija Dragović) sa 1:2, ali domaćin je i to anulirao preko Zupana, da bi u istoj trećini poveo sa 3:2 preko Bana.

U poslednjem periodu Španjević (asistencija Kasitski) donosi izjednačenje od 3:3, ali Triglav prvo preko Hočevara vodi sa 4:3, a zatim golom Potočnika povisuje na 5:3. Crveno-beli uspevaju da smanje na 5:4 preko Cvika (asistencija Španjebić-Dragović), ali to je bilo sve što su uspeli da urade.

Crvena zvezda: Ranković, Stepanović, Brkušanin, Anić, Podunavac, Čegrintsev, Daniel, Dragović, Gvozdenović, Cvik, Novaković, Španjević, Janković, Marković, Mašić, Tarakan, Popović, Kasitski.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama