Фудбал Фудбал/Вести Фудбал/Најава утакмица

Панков: Да одиграмо тврдо, концентрисано и освојимо три бода

Радован Панков

Фудбалери Црвене звезде ће у недељу одиграти меч против екипе Јавора у Ивањици. Утакмица је на распореду од 14:30 часова, а Звезда жели да у домаћем првенству настави са победама.

Пред овај меч говорио је Звездин штопер, Радован Панков, који каже:

“Очекујем тешку утакмицу, Јавор је тврда екипа, играју у специфичном систему. Имам информације да је терен у Ивањици у добром стању, да га одржавају на прави начин и веома ми је драго да то чујем. Мислим да неће бити ни мало лака утакмица, али ми морамо сада да пребацимо фокус са Лиге шампиона на домаће првенство. Верујем да су испратили наше утакмице, нарочито дуел против Тотенхема. Морамо да им покажемо да дуели које смо играли у Лиги шампиона нису били прави однос снага и да докажемо још једном да смо квалитетна екипа”.

Панков је поменуо и да је велика разлика играња у Лиги шампиона у односу на домаће првенство.

“Утакмица коју смо одиграли у среду против Тотенхема се игра на потпуно другачијем нивоу. Екипе као што су Бајерн и Тотенхем су претеденти за освајање Лиге шампиона. Изузетно је тешко играти против таквих клубова, док је направити добар резултат против њих феноменалан успех. Утакмица са Јавором је ту да покажемо да смо и даље нерешива енигма за све у националном првенству. У Ивањици морамо да одиграмо тврдо, концентрисано и да упишемо нова три бода. Уколико се укаже прилика било би лепо да направимо још већу бодовну разлику и да држимо на одстојању све испод нас”.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама