Фудбал Фудбал/Најава утакмица

Милојевић – Да направимо спектакл у Ивањици

Владан Милојевић
Црвена звезда у  оквиру 16. кола Суперлиге Србије гостује Јавору у недељу од 14 часова и 30 минута, а очекивања пред дуел у Ивањици изнео је шеф стручног штаба нашег тима Владан Милојевић.

– Очекује нас веома тешка утакмица. Долазимо у госте екипи која игра сјајно у последње време. Борбени су, чврсти и играју врло стрпљиво. Направили су добре резултате и показују да имају одличан карактер. Похвалио бих и стручни штаб Јавора који ради сјајан посао. Они су локал патриотска екипа и таква им је и публика. То је клуб у ком сам направио прве сениорске кораке као тренер и захвалан сам им на пруженој прилици. Имаћемо врло тежак задатак. Желим да буде сјајна утакмица, да све прође у најбољем реду и да направимо спектакл у Ивањици – рекао је Милојевић.

Шеф стручног штаба нашег тима се осврнуо на здравствено стање фудбалера које тренира.

– Поједини играчи су под знаком питања после утакмице са Тотенхемом. Видели сте да смо тај дуел завршили са девет играча. За овај сусрет ми требају здрави играчи који могу да изнесу интензитет који неће бити лак. Чека нас тежак распоред и морамо да водимо рачуна о здрављу играча – подвукао је Милојевић.

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама