Хокеј Хокеј/Најава утакмица

Звезда иде на мегдан Триглаву

Фото: СКХЛ Црвена звезда

Хокејаши Црвене звезде изаћи ће на лед овог викенда. Након краће паузе, наши оклопници ће отпутовати у Словенију где ће у Крању одиграти двомеч са домаћином Триглавом.

Биће ово сусрет две екипе које су се на крају прошлогодишњег шампионата састале у финалу. Звезда је тада била боља и са две победе освојила титулу регионалног првака. Овај пут бориће се за бодове како би се и једни и други пробали приближити екипи Славије која је тренутно на првом месту.

Триглав је до сада одиграо осам утакмица и сакупио 18 бодова (5 победа, по једна победа и пораз након продужетака и један пораз) и налази се на другом месту. Са друге стране чета Јовице Руса је тренутно четврта, али са две утакмице мање од Триглава и са 12 освојених бодова (4 победе и 2 пораза).

Ни овог викенда тренер Рус неће моћи да рачуна на Ивана Јанковића који је оперисао раме, али зато хоће на Евгенија Каситског коме је клуб напокон средио папире, па ће моћи да путује у Словенију.

Утакмица неће бити ни мало лака, али верујемо да ће наши оклопници дати све од себе да прикажу добру игру и да се у Београд врате са обе победе.

Утакмице су на распореду у суботу (9. новембар од 19:15 часова) и недељу (10. новембар од 15:30 часова).

На пут у Словенију кренуће: Арсеније Ранковић, Петар Степановић, Марко Бркушанин, Иван Анић, Павле Подунавац, Вјачеслав Чегринтсев, Михал Даниел, Марко Драговић, Андреј Цвик, Угљеша Новаковић, Андрија Шпањевић, Душан Јанковић, Василије Анђелковић, Антоније Машић, Мирко Марковић, Матија Вуковић, Џорџ Таракан, Марко Млађеновић, Матеја Поповић и Евгениј Каситски.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама