Hokej Hokej/Vesti Hokej/Najava utakmica

Zvezda i Red tim za našeg Dušana Krstića

Dušan Krstić (SKHL Crvena zvezda)

Hokejaški klub Crvena zvezda organizovaće 11. novembra (17:15 časova) humanitarni meč izmeću Crvene zvezde i Red tima.

Povod ovog humanitarnog meča je podrška mladom Dušanu Krstiću – Duletu koji se bori u svojoj najvažnojoj životnoj utakmici (leukemija).

Humanitarni meč za Dušana Krstića

Dušan Krstić rođen je 26.maja 2003. godine. trenutno je drugi razred Srednje škole za informacione tehnologije u Beogradu – ITHS. Na ledu je od svoje 4. godine. Počeo je u Beostaru gde je igrao od 2007. do 2015. godine, a od 2015. prelazi u Crvenu zvezdu. Sa Zvezdom je učestvovao u IHL takmičenju za selekciju U14 i U16, a sa selekcijom U16 postao je Državni prvvak u sezoni 2017/2018.

Ovim povodom za naš portal oglasio se i Marko Juloski koji je 4 godine trenirao Duleta.

“Utakmica je revijalnog karaktera svih generacija SKHL Crvena zvezda, kao podrška našem članu selekcije U19, Duletu Krstiću koji boluje od leukemije. Predviđeno je da učestvuju selekcije U12, U14, U16 , U19, seniori i veterani.
Ovo je jedan mali znak pažnje za sjajnog mladog sportistu, divnog momka i dobrog druga. Od kada je došao u naš klub, prošli smo svi zajedno dosta toga sa Duletom, mnogo treninga, putovanja i utakmica. Ovo je još jedno iskušenje za njega, gde sam siguran da će izaći, kao i uvek do sada, kao pobednik. Svi smo uz tebe Dule i vidimo se uskoru tamo gde se ti najbolje osećaš, na ledu i na svom golu!
Dođite u što većem broju i dajte podršku našem Duletu!

 

Humanitarni meč za Dušana Krstića

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama