Кошарка Кошарка/Најава утакмица

Гавриловић и Добрић пред Реал

Црвена звезда - Реал Мадрид

Тренер Црвене звезде, Андрија Гавриловић, и првотимац, Огњен Добрић, изнели су своја мишљења о предстојећој утакмици против Реал Мадрида, која се игра у четвртак од 19 часова.

“Добро знамо шта значи име Реала – највећи могући бренд И екипа која без обзира на форму увек има највише циљеве у свакој сезони. Изашли су из тежег периода победом у прошлом колу Евролиге, али изузетно је важно да контролишемо утакмицу јер је њихов стил игре добро познат. Изузетно брза игра, са пуно шутева за 3 поена. Зато нам је потребна изузетно велика концентрација како не би упали у замку брзе кошарке. Још једну ствар је важно да напоменем: Наши навијачи су нам много помогли у претходним утакмицама. Где год да играмо да ли је “Штарк Арена” или хала “Александар Николић” ми то чујемо, реагујемо на то, много нам значи у свакој утакмици, посебно оваквој против противника овог реномеа”, рекао је Гвариловић.

Надовезао се на тренерове речи Огњен Добрић:

“Очекује нас још једна велика утакмица у Арени, против екипе и клуба за који се зна шта представља у европској кошарци. Екипа Реала није претрпела велике измене у односу на прошлу сезону, али и даље имају велики квалитет, добро се познају, уиграни су, играју изузетно брзо. Уз све то, знају се циљеви таквог клуба у свакој сезони. Полако хватамо ритам, забележили смо две изузетно важне победе, а утакмица са Реалом је сама по себи нешто више и још већи изазов. Морамо да одиграмо одличну утакмицу, да се држимо договора из свлачионице, да будемо чврсти у одбрани, а уз пуну Арену И подршку наших навијача уз огромну енергију на терену и са трибина, верујем да имамо нашу шансу”.

Продаја улазница врши се на свим већим продајним местима Тикетс.рс, као и онлине.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама