Košarka Košarka/Najava utakmica

Gavrilović i Dobrić pred Real

Crvena zvezda - Real Madrid

Trener Crvene zvezde, Andrija Gavrilović, i prvotimac, Ognjen Dobrić, izneli su svoja mišljenja o predstojećoj utakmici protiv Real Madrida, koja se igra u četvrtak od 19 časova.

“Dobro znamo šta znači ime Reala – najveći mogući brend I ekipa koja bez obzira na formu uvek ima najviše ciljeve u svakoj sezoni. Izašli su iz težeg perioda pobedom u prošlom kolu Evrolige, ali izuzetno je važno da kontrolišemo utakmicu jer je njihov stil igre dobro poznat. Izuzetno brza igra, sa puno šuteva za 3 poena. Zato nam je potrebna izuzetno velika koncentracija kako ne bi upali u zamku brze košarke. Još jednu stvar je važno da napomenem: Naši navijači su nam mnogo pomogli u prethodnim utakmicama. Gde god da igramo da li je “Štark Arena” ili hala “Aleksandar Nikolić” mi to čujemo, reagujemo na to, mnogo nam znači u svakoj utakmici, posebno ovakvoj protiv protivnika ovog renomea”, rekao je Gvarilović.

Nadovezao se na trenerove reči Ognjen Dobrić:

“Očekuje nas još jedna velika utakmica u Areni, protiv ekipe i kluba za koji se zna šta predstavlja u evropskoj košarci. Ekipa Reala nije pretrpela velike izmene u odnosu na prošlu sezonu, ali i dalje imaju veliki kvalitet, dobro se poznaju, uigrani su, igraju izuzetno brzo. Uz sve to, znaju se ciljevi takvog kluba u svakoj sezoni. Polako hvatamo ritam, zabeležili smo dve izuzetno važne pobede, a utakmica sa Realom je sama po sebi nešto više i još veći izazov. Moramo da odigramo odličnu utakmicu, da se držimo dogovora iz svlačionice, da budemo čvrsti u odbrani, a uz punu Arenu I podršku naših navijača uz ogromnu energiju na terenu i sa tribina, verujem da imamo našu šansu”.

Prodaja ulaznica vrši se na svim većim prodajnim mestima Tikets.rs, kao i online.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama