Фудбал Фудбал/Вести

Отворена Звездина телевизија

Звезда ТВ

Оно што су сви заљубљеници у црвено-белу боју дуго ишчекивали- коначно се остварило. Отворена је Звездина телевизија на којој ћете моћи свакодневно да се информишете о свим актуелностима везаним за наш клуб.

Звездаши, ово је историјски тренутак – отворена је Звезда ТВ.

Уколико пратите наш клуб из минута у минут, из сата у сат, онда је Звездина телевизија нешто без чега нећете моћи да замислите дан. Богат црвено-бели програм, са добром познатим лицима којима су најлепше две боје у срцу је оно што сваког Звездаша привлачи да буде прикован уз ТВ-екран и прати све актуелности везане за наш клуб. Уз емисије које сте већ заволели, спремили смо и садржај који ће тек да Вам прирасте уз срце.

Почетак програма Звездине телевизије биће у уторак, 5. новембра од 12 часова на кабловској платформи Телекома Србије. Редни број канала биће 320, док ће у ХД резолуцији бити на броју 720.

Генерални директор Црвене звезде, Звездан Терзић са поносом се обратио окупљенима на улазу у западну трибину стадиона Рајко Митић, који су дошли како би увеличали отварање Звезда ТВ-а.

– Испуњен поносом стојим пред вама, јер отварамо Звездину телевизију. Још један драгуљ у круни наших успеха. Пројекат Звезда ТВ је доказ да Црвена звезда припада европским великанима. Својом историјом, садашњошћу и плановима за будућност. Не тако давно, пре пет година, стајао сам на овом месту, само спрат изнад, када смо промовисали новог тренера у мраку, јер на нашем стадиону није било струје. Тада сам Вам рекао да само тражим време, оно је брзо протицало, а ми смо радили марљиво, улагали енергију, знање и емоције. Имали смо визију – истакао је Терзић и наставио:

– Данас, Црвена звезда доминира у домаћем првенству, сви се надамо трећој титули заредом, три године играмо у Европи, другу годину у низу је то Лига шампиона. Данас, Маракана сија неким новим сјајем, а дочекали смо и да отворимо Звезда ТВ. Уложили смо много и веома смо поносни. Од сутра наши навијачи у Србији, Републици Српској, Црној Гори, читавој Европи и свету, моћи ће једним кликом дугмета да буду присутни. У сарадњи са нашим спонзором, компанијом Телеком, направили смо искорак у будућност. Окупили смо екипу младих људи, који има енергију и знање, да свим навијачима Црвене звезде на прави начин дочарају оно што се дешава у нашем клубу, као и оно што ће се тек дешавати. Надамо се новим победама и титулама – подвукао је генерални директор нашег клуба.

Црвена звезда је велика емоција, па у складу са тим, гледаћете све моменте радости, славља, али и туге који су обележили историју нашег клуба. Укратко речено- уз Звезда ТВ, имаћете прилику да живите са клубом за који навијате и то са најексклузивнијим садржајима.

Директор Звездине телевизије, Синиша Божовић истиче задовољство због покретања нечега што карактерише највеће светске клубове.

– Дошао сам на Маракану пре 40 година, била је то субота. Рекоше ми да дођем у уторак, понесем две слике и крштеницу. Од тада је Звезда емоција. На свакој утакмици коју сам посматрао на овом стадиону, гледао сам људе око себе и тражио емоцију. То је наш задатак, покушаћемо да Звездашима на мале екране донесемо емоцију. Окупили смо сјајну екипу, веома добар тим који је кадар да изнесе управо оно што нам је основни задатак. Да информишемо, да забавимо и да погодимо емоцију код свих оних који Звезду носе у срцу или код свих оних који би то требали да почну да чине – рекао је Божовић.

Отварање црвено-беле телевизије подржали су и наши актуелни првотимци заједно са стручним штабом, као и легенде клуба попут Драгана Џајића, Дулета Савића, Милоша Шестића, Кулета Аћимовића и још многих других.

Будите уз Звезда ТВ, не пропустите ниједан црвено-бели тренутак, јер Звезда је живот, остало су ситнице.

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама