Fudbal Fudbal/Izveštaji i analize

Zvezda sigurna protiv TSC-a

Crvena zvezda - TSC

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su danas meč 14. kola Superlige Srbije protiv ekipe TSC-a. Crveno-beli su u jednom izuzetno zanimljivom meču slavili rezultatom 3:1 (2:0) i tako nastavili pobednički niz.

Pred nekih 4.000 gledalaca Zvezda je nastupila u sastavu Popović, Gobeljić (od 74. Gajić), Milunović, Degenek, Žander, Petrović, Vulić, Marin, Vukanović (od 52. Simić), Ben, Tomane (od 69. Pavkov). Izabranici Vladana Milojevića ušli su veoma skoncentrisano u ovaj meč i već u 12. minuti preko Tomanea poveli 1:0.

Tsc se pokazao kao dobra ekipa koja nije došla samo da se brani, pa smo imali prilike da geldamo jedan zanimljiv meč sa dosta dinamike. Pokušavali su gosti da učine nešto više, ali Zvezda je igrala dovoljno dobro da zaustavi svaki napad gostiju.

Zvezda svoje prilike nije iskoristila u 18. i 26. minuti (Ben), kao ni u 37. (Žander). Ipak, lopta se zakoprcala u mreži gostiju kada je Gobeljić šutirao sa desne strane, a lopta zakačila igrača gostiju Grabeža i tako promenila smer i prevarila gostujućeg golmana Filipović.

U nastavku nije se ništa promenilo na terenu. Zvezda je igrala dobro, TSC pokušavao, ali rezultat se promenio tek u 63. minuti kada je Žander postigao autogol i tako smanjio prednost svog tima na 2:1.

Ipak, Žander se iskupio u 78. minuti kada je loptu, koju mu je uputio Marin, odlično dodao do Veljka Simića, koji rezantnim udarcem postiže gol za 3:1, što je bio i konačan ishod ovog meča.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama