Фудбал Фудбал/Извештаји и анализе

Звезда сигурна против ТСЦ-а

Црвена звезда - ТСЦ

Фудбалери Црвене звезде одиграли су данас меч 14. кола Суперлиге Србије против екипе ТСЦ-а. Црвено-бели су у једном изузетно занимљивом мечу славили резултатом 3:1 (2:0) и тако наставили победнички низ.

Пред неких 4.000 гледалаца Звезда је наступила у саставу Поповић, Гобељић (од 74. Гајић), Милуновић, Дегенек, Жандер, Петровић, Вулић, Марин, Вукановић (од 52. Симић), Бен, Томане (од 69. Павков). Изабраници Владана Милојевића ушли су веома сконцентрисано у овај меч и већ у 12. минути преко Томанеа повели 1:0.

Тсц се показао као добра екипа која није дошла само да се брани, па смо имали прилике да гелдамо један занимљив меч са доста динамике. Покушавали су гости да учине нешто више, али Звезда је играла довољно добро да заустави сваки напад гостију.

Звезда своје прилике није искористила у 18. и 26. минути (Бен), као ни у 37. (Жандер). Ипак, лопта се закопрцала у мрежи гостију када је Гобељић шутирао са десне стране, а лопта закачила играча гостију Грабежа и тако променила смер и преварила гостујућег голмана Филиповић.

У наставку није се ништа променило на терену. Звезда је играла добро, ТСЦ покушавао, али резултат се променио тек у 63. минути када је Жандер постигао аутогол и тако смањио предност свог тима на 2:1.

Ипак, Жандер се искупио у 78. минути када је лопту, коју му је упутио Марин, одлично додао до Вељка Симића, који резантним ударцем постиже гол за 3:1, што је био и коначан исход овог меча.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама