Фудбал Фудбал/Вести

Панков: Професионалци смо, даћемо све од себе за победу

Фудбалер Црвене звезде Радован Панков пренео је очекивања пред меч четрнаестог кола Суперлиге Србије, коју наш тим игра у среду 30. октобра од 18 часова.

– Уз утакмице са Војводином и Партизаном, најтежи меч до сада у првенству. Екипа ТСЦ-а јe показала да има капацитет и да могу много у националном шампионату. Изненадили су све, самим тим што нису дуго изгубили утакмицу и што су идаље у врху табеле говори много о њима. За сада су прави хит првенства, јер нико није очекивао да ће наставити са добрим играма. Желео бих да позовем навијаче да нас подрже у што већем броју иако је радни дан и можда им није толико атрактиван противник, али нама подршка увек значи. Уз добру игру да освојимо нова три бода – рекао је Панков.

Овосезонско појачање је истакао важност добре реализације, као и да екипа ствара све више шанси за гол.

– Не бих желео да лошим резултатом покваримо добар биланс, свакој екипи је тешко постићи и један гол, а не пет. Нисмо примили погодак у претходној утакмици и волео бих да нам то постане нека врста традиције. Нисмо толико стварали шансе као на претходним утакмицама, али је овог пута реализација била на завидном нивоу. Радује ме и што користимо грешке противника јер тиме показујемо да користимо сваку прилику да убедљивије савладамо ривале.

Дефанзивац Црвене звезде тврди да ће екипа на свакој утакмици оставити срце на терену.

– Звездин грб је обавеза да дајемо свој максимум. Дужни смо да се боримо да наш клуб који је један од највећих на овим просторима. Ми морамо да дамо све од себе јер смо професионалци. Гарантујем за све играче да ћемо увек дати све од себе и да ћемо изгинути на свакој утакмици за наш клуб – закључио је Радован Панков.

Извор: ФК Црвена звезда

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама