Fudbal Fudbal/Vesti Fudbal/Zvezdaštvo

Gledaj Zvezdu i pomozi dečijoj klinici u Nišu

Crvena zvezda i Mocart nastavljaju humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za Dečiju kliniku za ortopediju i hirurgiju u Nišu. Od prethodnog meča sa Radom prikupljeno je 477.000 dinara.

Fudbalski klub Crvena zvezda i kompanija Mocart pokrenuli su humanitarnu akciju u kojoj se prikupljaju sredstva za Dečiju kliniku za hirurgiju i ortopediju u Nišu. Već od utakmice u kojoj je Zvezda pobedila Rad, svaki tiket odigran u Mocartu na kojem se nalazila utakmica crveno-belih predstavljala je ulaznicu za meč šampiona Srbije i to za zapadnu tribinu. Ulaznica za ovu tribinu za mečeve Zvezde inače košta 500 dinara, ali su je igrači Mocarta sa ispunjenim gorepomenutim uslovom dobili besplatno i to tako što su pred utakmicu na blagajni, na kojoj je specijalno otvoren šalter za ovu priliku, pokazali tiket i dobili kartu.

Za svaku ulaznicu, dobijenu na ovaj način, Crvena zvezda i Mocart doniraju 500 dinara u humanitarne svrhe! Na utakmicu protiv Rada došlo je 954 navijača na blagajnu stadiona „Rajko Mitić“ i pokazalo tiket iz Mocarta sa ispunjenim uslovom, tako da će od te utakmice biti donirano ukupno 477.000 dinara u humanitarne svrhe.

Meč sa TSC-om prava je prilika da naši navijači nastave da pokazuju veliko srce i da, kao i uvek, iz utakmice u utakmicu bodre naš tim u što većem broju.

Podsećamo vas da će ova akcija biti nastavljena na svakom meču Crvene zvezde u Superligi, kao i u Kupu Srbije, do kraja jesenjeg dela sezone.

Klinika za Dečiju ortopediju i hirurgiju u Nišu postoji već 60 godina. U ovoj zdravstvenoj ustanovi se pregleda više od 30 hiljada mališana, a preko dve hiljade hirurških intervencija se urade na godišnjem nivou.

Izvor: FK Crvena zvezda

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama