Фудбал Фудбал/Вести Фудбал/Звездаштво

Гледај Звезду и помози дечијој клиници у Нишу

Црвена звезда и Моцарт настављају хуманитарну акцију прикупљања средстава за Дечију клинику за ортопедију и хирургију у Нишу. Од претходног меча са Радом прикупљено је 477.000 динара.

Фудбалски клуб Црвена звезда и компанија Моцарт покренули су хуманитарну акцију у којој се прикупљају средства за Дечију клинику за хирургију и ортопедију у Нишу. Већ од утакмице у којој је Звезда победила Рад, сваки тикет одигран у Моцарту на којем се налазила утакмица црвено-белих представљала је улазницу за меч шампиона Србије и то за западну трибину. Улазница за ову трибину за мечеве Звезде иначе кошта 500 динара, али су је играчи Моцарта са испуњеним горепоменутим условом добили бесплатно и то тако што су пред утакмицу на благајни, на којој је специјално отворен шалтер за ову прилику, показали тикет и добили карту.

За сваку улазницу, добијену на овај начин, Црвена звезда и Моцарт донирају 500 динара у хуманитарне сврхе! На утакмицу против Рада дошло је 954 навијача на благајну стадиона „Рајко Митић“ и показало тикет из Моцарта са испуњеним условом, тако да ће од те утакмице бити донирано укупно 477.000 динара у хуманитарне сврхе.

Меч са ТСЦ-ом права је прилика да наши навијачи наставе да показују велико срце и да, као и увек, из утакмице у утакмицу бодре наш тим у што већем броју.

Подсећамо вас да ће ова акција бити настављена на сваком мечу Црвене звезде у Суперлиги, као и у Купу Србије, до краја јесењег дела сезоне.

Клиника за Дечију ортопедију и хирургију у Нишу постоји већ 60 година. У овој здравственој установи се прегледа више од 30 хиљада малишана, а преко две хиљаде хируршких интервенција се ураде на годишњем нивоу.

Извор: ФК Црвена звезда

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама